Tentenverhuur - Feesttenten, Podiumtenten

Gepubliceerd sep. 02, 21
6 min read

Flextent Verhuur

De spantent heeft het meeste weg van een klassieke circustent. Dit komt vooral door zijn kleuren en de spantouwen. Deze tent wordt enkel ingezet voor grote evenementen. Deze sfeervolle tent is leverbaar in de maten 6, 8, 10 en 15 meter breed. De lengte is per vijf meter koppelbaar. Uit veiligheidsoverwegingen is het mogelijk om een spantent met nooddeuren uit te rusten.

Modern metaal / zwart inrichting Vierkante bartafels met metalen of zwarte bovenbladen en metalen barkrukken met een zwarte of witte zitting. Witte of zwarte stoeltjes, geplaatst om vierkante tafels met zwart of metalen bovenblad. Moderne inrichting wit Rechthoekige wit afgerokte bartafels voorzien van wit tafellinnen en gekleurde tafellopers met witte en/of zwarte barkrukken.

Luxe Feesttent, Luxe Feesttent Huren, Luxe Feesttent

Een Tent Huren Voor Het Ultieme Buitengevoel?Tent Huren Bruiloft

Alle tafels worden voorzien van kaarsenhouders met kaarsjes. De tafels worden symmetrisch in de gastenruimte geplaatst. Dat zorgt voor een nette uitstraling.

5 augustus 2015 Met een bruiloft tent hebben jullie gegarandeerd een droombruiloft, Met een bruiloft tent creëer je een verrassende droombruiloft, Er zijn diverse manieren te bedenken om een waanzinnige bruiloft te organiseren. Soms zijn al je creatieve ideeën echter niet uitvoerbaar. Samen met Kontent Structures bedachten we daar dé oplossing voor: je trouwerij in een vieren, dit is een originele manier om een feest te creëren dat niet alleen verrassend is, maar ook smaakvol en 100% realiseerbaar.

FlextentLuxe Tent - Caravans En KamperenFlextent

De gasten zullen versteld staan van jullie onvergetelijke dag. Volg de tips en trends van Kontent Structures en je krijgt je eigen droombruiloft in een bruiloft tent (opslag tent). Ga voor een feestlocatie die overal te plaatsen is; de bruiloft tent, De garantie dat je trouwdag de dag van je leven wordt? Dat kan alleen als jullie feestlocatie zich op een bijzondere plek bevindt.

Tentverhuur - Huur Ze HierAlles Over Het Huren Van Tenten

Van trouwen op het strand gaat je hart sneller kloppen. Sprookjes worden werkelijkheid in het bos, Het bos is sprookjesachtig en magisch. flextent. Tussen vele mooie bomen, aan de rand van de heide vindt jullie trouwfeest plaats…. en ze leefden nog lang en gelukkig. Oost west, thuis best, Willen jullie elkaar thuis het jawoord geven? Voor veel stellen is het huis waar je samenwoont, een hele vertrouwde plek.

Uitgebreide Informatie Over Tenten

Kies voor een feestlocatie die bij je witte trouwjurk past, Pas je trouwlocatie aan op je trouwjurk, boeket, bruidstaart en decoratie. Houd alles licht en kies voor een witte tent. De spierwitte dak- en gevelzeilen van een bruiloft tent, vormen de finishing touch van jullie trouwdag. Eenvoud en puurheid, Wit is traditioneel en tegelijkertijd toch heel modern.

Het is de kleur van de bruid, maar ook van onschuld, vrede en engelen. Laat je feestlocatie niet afhankelijk zijn van een bepaald seizoen, Veel stellen plannen hun bruiloft in de zomer, omdat de kans op warm, zonnig en droog weer dan een stuk groter is. tent huren bruiloft. Trouwen in de winter is echter ook heel romantisch.

Luxe Tent - Caravans En Kamperen

De dagen zijn kort. Dat betekent dat het ‘s avonds vroeg donker is en je knus tegen elkaar aan kruipt. Met kaarsen en sfeerlichten ontstaat er winterse romantiek. Winterse warme hapjes en drankjes, dekentjes en sfeer openhaarden zorgen ervoor dat niemand het koud krijgt. Met een bruiloft tent ben je niet afhankelijk van een bepaald seizoen.

Binnenin de tent is het altijd droog en kies je voor een aangename temperatuur. Kies voor een feestlocatie waarbij je zelf het budget bepaalt, Hebben jullie een ruim budget of niet zoveel te besteden? Een bruiloft tent past bij ieder budget. Je plaatst de tent op je eigen droomlocatie en richt hem volledig naar eigen smaak en bestedingsruimte in.

Evenementen Tent Huren

Klein budget, Is jullie budget niet heel groot? Houden jullie wel zoveel van elkaar dat jullie echt niet kunnen wachten om elkaar het jawoord te geven? Kies dan voor een low budget bruiloft in een bruiloft tent. Ga voor een unieke locatie voor de tent, houd de groep genodigden klein en geef een bescheiden feest.

De indeling, Bij het indelen van de bruiloft tent kies je zelf of je de gasten op een vaste plaats laat zitten tijdens het diner of dat je graag een lossere sfeer creëert. Dat is mogelijk met een lopend buffet of een barbecue. tent huren bruiloft. Dan kan iedereen plaatsnemen waar hij of zij dat wil en het bruidspaar heeft de kans om met alle gasten een praatje te maken.

Evenementen Tent Huren

Bijvoorbeeld met mooie gordijnen, een loper, fakkels, verlichting en versiering. Tentenverhuur: tenten voor events en opslag. De dansvloer, bar en muziekinstallatie mogen natuurlijk ook niet ontbreken. Al eens aan een themabruiloft gedacht? Door aan thema aan het feest te hangen, maak je jullie bruiloft nog persoonlijker. Kies voor een bijzonder land of een bepaalde kleur. Huur een bruiloft tent bij Kontent Structures, Een bruiloft tent heeft dus vele voordelen die volledig binnen de trends van nu passen.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Een bruiloft tent van Kontent Structures wordt altijd als vrije overspanning geplaatst, waardoor er binnenin en rondom de bruiloft tent geen obstakels zijn. Er is dus veel ruimte, bijvoorbeeld voor een dansvloer. Je kiest uiteraard zelf hoe groot jullie bruiloft tent moet zijn. Tot slot zit je in een bruiloft tent altijd droog en warm; zeer aangenaam.

Tentenverhuur - Feesttenten, Podiumtenten

tentenverhuur.nl/trouwen-in-een-tent. Wat vind je van deze blog? 4 / 5 gebaseerd op 17 stemmen .

Op iedere locatie en tijdens elk seizoen. Iedere tent en (slaap)accommodatie vertelt z’n eigen verhaal en heeft een eigen unieke uitstraling. Dus wat voor herinneringen je ook gaat maken, wij zijn er voor je! - Opslagruimteverhuurders.

Tent Huren Bruiloft

Jullie hebben de ruimte en willen jullie bruiloft graag thuis vieren. Want dat maakt jullie dag nog persoonlijker! Maar omdat het weer van die dag niet te voorspellen is, heb je een overkapping voor je bruiloft nodig. Onze mooie shelters passen vanwege hun sfeervolle uitstraling perfect bij je trouwdag! Overkapping bruiloft naar keus We hebben maar liefst 12 verschillende shelters in ons verhuurassortiment.

Hierdoor heb jij altijd een zeer stijlvolle overkapping op je bruiloft. Ze zijn als overkapping erg praktisch en fijn omdat je de weersomstandigheden op je trouwdag vooraf niet weet. Iedereen kan heerlijk droog staan in het geval van regen. Of, wat dacht je van de zon? Ook bij een stralende dag zijn onze shelters ideaal vanwege de geleverde schaduw.

Luxetent Huren

Onze shelters zorgen, naast het praktische gemak, zeker ook voor een mooie aankleding. Zodat je thuis bruiloft net dat beetje extra’s krijgt. Wij spreken je wensen en de mogelijkheden vooraf met je door. Welke tent in welke maat en welke kleur past perfect bij jullie bruiloft? Wat voor sfeer heb je in gedachten en op welke plek komt de overkapping te staan.

Direct Een Partytent HurenTentverhuur - Huur Ze Hier

De overkapping wordt compleet opgebouwd en netjes afgewerkt. We hebben eventueel ook stoere, stijlvolle tafels voor je. Deze eventtables passen perfect bij de uitstraling van je feest. Onze tenten voldoen aan alle veiligheidseisen en zijn bijvoorbeeld van brandvertragend materiaal gemaakt. Alles over het huren van Tenten - flextent. Alles om te zorgen dat jullie er geen omkijken naar hebben en volop kunnen genieten.

Navigation

Home

Latest Posts

Werktent Boek je hier

Published Nov 27, 21
6 min read

Tentenverhuur - Feesttenten, Podiumtenten

Published Sep 02, 21
6 min read